
Deluxe
Festum Deluxe
Denne komplette menyen passer utmerket for deg som ønsker det lille ekstra til tapasbordet!
I denne menyen byr vi på:
Varme retter:
Greske lammeboller keftedes av norsk lammekjøtt smaksatt med blant annet urter og hvitløk.
Kylling souvlaki kylling marinert i sitron, hvitløk og oregano grillet på spyd.
Spansk Chorizo stekt i rødvin og honning.
Greske poteter med grønne bønner, Gyldne poteter med sitron, oregano og bakt hvitløk.
Kalde retter:
Nyhet på Deluxe! Scampisalat med grillede grønnsaker, en sprø ONNA salat med marinerte vannamei reker(ASC sertifisert) i sitron, hvitvin og chili, hvite bønner, grillet squash og asparges.
Pasta Trapanese, en siciliansk spesialitet. De cecco pasta strozzapreti med pesto basert på tomater, mandler, peccorino ost, basilikum og hvitløk.
Tzatziki, en forfriskende dipp av tyrkisk yoghurt og agurk.
Garbanzosalat: En fargerik og smakfull kikertsalat med agurk, bakt paprika, sorte bønner, dadler, fetaost og mynte vinaigrette.
Serranoskinke og italiensk fennikelsalami. Lekkert anrettet med melonkuler og blomster.
Manchego anretning.
Capresesalat, mozzarellakuler, tomater og basilikum med balsamico glace.
Hummus trio, kikertdipp med tahini, sitron og bakt hvitløk. Du får den klassiske, den nydelige rosa med rødbet, og den grønne med urter, vårløk og chili. Dekortert med blomster.
Marinerte oliven, sitron, chili og urter
Syltet rødløk
Aioli
Focaccia med rosmarin, kaldhevet
Pris 585,- per person inkl mva.
Minimum 10 personer kun på deluxe meny.
Se allergener på egen liste.
Medius
Festum Medius
Denne nydelige menyen passer perfekt til deg som ønsker et godt utvalg av middelhavstapas.
I denne menyen byr vi på:
Varme retter:
Albondigas, spanske kjøttboller av svin og storfe i tomat-og hvitløksaus.
Greske poteter med grønne bønner, gyldne poteter med sitron, oregano og bakt hvitløk.
Kalde retter
Frøyalaks salat, balsamicoglasert salma med grønn bladsalat, fersken/mango etter sesong, fetaost og syltet rødløk.
Manchego anretning
Serranoskinke og salami Napoli anretning. Lekkert anrettet med melonkuler og blomster.
Tzatziki, en forfriskende dipp av tyrkisk yoghurt og agurk.
Hummus, kikertdipp med tahini, sitron og bakt hvitløk. Dekorert med blomster.
Pasta pesto genovese, de cecco pasta conchiglie med hjemmelaget pesto.
Marinerte oliven, sitron, chili og urter
Focaccia med rosmarin, kaldhevet
Aioli
Pris 469,-per person inkl mva.
Se allergener på egen liste


Jul
Festum Julebord
Årets julemeny passer godt til både store og små selskaper. Smaksrike, julepyntede middelhavsretter som vi ønsker skal sette julestemningen på ditt bord.
Julemenyen byr på:
Varme retter:
Middelhavpoteter med grønne bønner, med bakt hvitløk, sitron og urter.
Safran orzotto med stekt scampi, en risonipasta kokt tilnærmet en risotto.
Pizzette di melanzane, bakte skiver av aubergine gratinert med krydret tomatsaus, mozzarella og parmesan
Kalde retter:
Juleroastbeef, helstekt storfe ytrefilet med en rosmarin og granateple balsamico glace.
Caprese julekrans, mozarellakuler, tomat, basilikum og oliven dandert som en julekrans.
Hummus, julepyntet med granateple, mandler, oliven og bakte tomater.
Focaccia, husets kaldhevet, med rosmarin.
Syltet rødløk
Aioli.
Pris 469,- per person inkl mva.
Se allergener på egen liste
Vegetar
Festum Vegetar
Dette er en meny med fargerike retter med varme smaker fra Middelhavet. Kikerter og bønner er hovedkilden til proteiner her. Menyen inneholder ost og melk, men kan enkelt gjøres vegansk om ønskelig.
I denne menyen byr vi på
Varme retter:
Falafel, friterte krydrede kikertboller.
Bakte poteter med sitron, hvitløk og grønne bønner
Kalde retter:
Gresk salat, den greske klassikeren med fetaost
Tzatziki, en forfriskende dipp av tyrkisk yoghurt og agurk.
Hummus, kikertdip pyntet med blomster.
Caponata, en siciliansk grønnsaksrett laget av blant annet aubergine, tomat, selleri, kapers og pinjekjerner.
Bulgursalat med granateple, inspirert av den tyrkiske kisir.
Grønn salat med bønner og dadler, sorte og hvite bønner, grønnsaker, dadler og urtevinaigrette.
Focaccia med rosmarin (kaldhevet)
Pris 395,-per person inkl mva.
Se allergener på egen liste
Mini
Festum Mini
Denne menyen passer deg som vil by på smakrike småretter. Deilige smaker som passer til apéritiff eller en sen kveld med vennetreff.
I denne menyen byr vi på:
Manchego anretning
Bruschetta med serranoskinke, tomat,basilikum, balsamico glace
Pesto genovese
Marinerte oliven, sitron, chili og urter
Focaccia med rosmarin, kaldhevet
Aioli
Pris 239,- per person inkl mva.
Se allergener på egen liste
Tabula
Festum Tabula
Smaksfull fingermat anrettet delikat og fargerikt på en trefjøl.
Sett det rett på bordet, og kos dere!
På dette brettet byr vi på:
Manchego
Serranoskinke og salami milano
Pesto genovese
Marinerte oliven, sitron, chili og urter
Shirazi salat, en finhakket salsa med tomat, agurk, rødløk og mynte.
Focaccia med rosmarin, kaldhevet
Kypriotisk yoghurthummus
Dekor med bær, druer med mer.
Pris 379,- per person inkl mva.
Se allergener på egen liste

Festum Decor
FESTUM Decor
Vi hjelper alltid til med å sette frem maten på ditt bord med skilter.
Ønsker du i tillegg at vi anretter skålene omgitt av blomster, eukalyptus og sitroner? Dette vil være med å skape den komplette middelhavsfølelsen til din borddekking.
Tanken er at du og dine gjester skal kunne sitte lenge til bords uten å måtte sende maten rundt, da rettene vil gjenta seg i flere skåler som en løper i midten av bordet. Med andre ord, et Meze!
Dette kan også arrangeres som en buffet i større selskaper.
Pris avtales ved kontakt.
*Viktig info!
Frakt på alle bestillinger: Pris utfra avstand.
Bestillingen blir fakturert 50% dersom din bestilling kanselleres 7 dager eller mindre før leveringsdato.
Bestillingen blir fakturert i sin helhet dersom bestillingen kanselleres 4 dager eller mindre før leveringsdato.
Svar på henvendelser havner noen ganger i søppelpost.
