Les mer om oss

FESTUM CATERING

Anette Eriksmoen-Kvist heter jeg og gleder meg til å kunne dele denne matdrømmen med dere! Endelig kan jeg presentere Festum Catering i Hølen, hvor jeg ønsker å skape ekte, hjemmelagde, gode matopplevelser for deg og dine gjester. 

Middelhavsmat er sunn mat, hvor olivenoljen har en viktig rolle i det meste av det vi lager. At maten vi spiser selv på fest kan være næringsrik, er en viktig faktor i valg av mine retter. Jeg etterstreber å ta bærekraftige valg, og har fokus på å utnytte råvarene våre. 

Navnet Festum kommer fra latinske ordet Festum, som betyr feast. Det har utviklet seg med årene og representerer  sammenkomst med mat i sentrum.  Jeg synes Festum Catering passer perfekt til det jeg vil skape. 

Det å kunne gjenskape de gode smakene vi har fått på solfylte reiser eller  her hjemme, gir oss minnesfylte opplevelser sammen med familie og venner.

Jeg elsker alt med middelhavsmat! Det er ærlig mat med rene ingredienser av høy kvalitet. Mat som har lang historie og tradisjoner fra ulike land og regioner. 

" Jeg ser for meg at de oppdager nye råvarer, som de blander sammen i sin steinmorter og skaper de smakene som vi elsker den dag i dag"

Min visjon er å skape smakfulle, fargerike retter som gir deg matglede. Mat som vekker  minner og setter et varmt preg på stemningen. Det er viktig for meg at rettene mine er estetiske og smaker godt sammen på tallerkenen. Smakene komplimenterer hverandre på en spennende og naturlig måte. Du som vert skal kunne senke skuldrene og kose deg med dine gjester, og oppleve at du har fått det lille ekstra..

Jeg ser frem til å fortsette å utvikle menyen videre sammen med dere og Festum Catering.

Håper dere vil bli med på denne reisen, gleder meg til å høre ifra dere!